Van Geloven is voornemens deel merkenportfolio Royaan over te nemen

Snackfabrikant Van Geloven, onder andere bekend van Mora,  is voornemens een deel van de merkenportfolio van Royaan BV over te nemen. Hiermee gaan een deel van de foodservice activiteiten en een deel van de retail activiteiten over naar Van Geloven.

De merken die worden overgenomen zijn: Van Dobben, Kwekkeboom (frituurproducten, middels een merklicentie), en de foodservice merken Laan, Willie Dokter en KB. Samen met de merken gaan ook de drie fabrieken en medewerkers in Oostzaan, Wijk bij Duurstede (locatie Hogemaat) en Beuningen over naar Van Geloven.

Van Dobben snacks met Beter Leven keurmerk bij BP tankstations

Ook langs de weg kunnen snackliefhebbers voortaan genieten van diervriendelijker geproduceerde lekkernijen. Nederlands bekendste croquettenfabrikant Van Dobben slaat de handen ineen met energiemaatschappij BP. Op ruim 65 BP tankstations in Nederland zijn vanaf nu in het Wild Bean Café de Van Dobben producten met het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming te verkrijgen, van croquet tot gehaktbal. Dat is dus (h)eerlijk snacken!

Royaan zet feitelijke onjuistheden recht in onnodige commotie rond 4e Week van de Croquet

In reactie op feitelijk onjuiste berichtgeving in diverse media over de organisatie van de Week van de Croquet en betrokken gesprekken hierover tussen Royaan en de ProFri (Vereniging Professionele Frituurders), treft u hieronder de formele reactie van Royaan.

Elke VrijMiBo goud met Van Dobben

Van Dobben van start met VrijdagMiddagBorrel op Radio 538

Van Dobben is vrijdag 6 februari officieel gestart met de Van Dobben VrijdagMiddagBorrel op Radio 538. De VrijMiBo werd afgetrapt tijdens de Frank en Vrijdag Show met dj Frank Dane en co-host Jelte van der Goot. Luisteraars van Radio 538 maken het komende jaar elke vrijdagmiddag kans op maar liefst 538 bitterballen op hun favoriete VrijdagMiddagBorrel locatie.

4e Week van de Croquet in 2015 groter dan ooit

In de week van 19 september gaat al weer de 4e Week van de Croquet van start. Wist Royaan in 2012 nog zo’n 800 deelnemers te interesseren, in 2015 doen er inmiddels ruim 2500 verkooppunten mee aan de promotieweek waarin consumenten tegen diverse aantrekkelijke aanbiedingen kunnen genieten van een Van Dobben en Kwekkeboom kroket. Naast enkele honderden snackbars en cafetaria’s zijn er dit jaar fors meer deelnemers in het foodservicekanaal. Veel tankstations en cateringlocaties, sportkantines en horecagelegenheden door het hele land doen dit jaar mee.

Royaan biedt vernieuwing en inspiratie op de Horecava in vier foodservice werelden

De wereld van foodservice verandert snel waardoor de behoefte aan onderscheidend vermogen stijgt. Foodserviceondernemers zijn daarvoor continue op zoek naar vernieuwende oplossingen om consumenten te verleiden en te verrassen. Royaan richt zich daarom tijdens de komende Horecava (12-15 januari 2015 in Amsterdam RAI) op de wereld van haar afnemers in de foodservicemarkt en zal vernieuwende oplossingen presenteren om hen te inspireren. In vier verschillende werelden; horeca, leisure, cafetaria en ‘on the go’, kunnen de bezoekers van de Royaan-stand inspiratie opdoen en daarmee, in hun eigen omgeving, snacken opnieuw ontdekken.